150 150 Enersize

Senior tekniker – Sveriges roligaste teknikerjobb!

Vill du arbeta i en kreativ miljö i Sverige och internationellt som ger stora möjligheter till utveckling? Vi har ett kanonerbjudande för dig som vill är driven och har ambitioner!

Vill du bidra till vårt klimat? Effektivisering av tryckluftssystem är det mest kostnadseffektiva sättet vi känner till för att minska CO2-utsläppen. Ditt uppdrag blir att tillsammans med våra partners visa tillverkningsindustrin den enorma besparingspotential som finns gömd i tryckluftssystem.

Enersize är marknadsledande med energibesparande tjänster inom tryckluftsystem. Bolaget expander snabbt och tjänsten innebär stora möjligheter för personlig utveckling och karriär.

Vi söker en senior tekniker med utgångspunkt Göteborg eller Lund till en heltidstjänst med mycket omväxlande arbete då vi arbetar med flera av världens ledande företag i nästan alla typer av branscher. Arbetet innebär mycket resor i spännande internationella miljöer. Du pratar och skriver svenska och engelska flytande och ytterligare språk är meriterande. Som person är du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och gillar när det är mycket på gång. Du har inga problem att ta dig an varierande arbetsuppgifter och har lätt för samarbete.

Du är väl förtrogen med pneumatik, tryckluft eller underhållsteknik och som efter utbildning kan genomföra läckagesökningar och reparationer på pneumatik. Du kommer att arbeta med med avancerad ultraljudsutrustning, flödesmätare och senaste IoT (”Internet of Things”) och Industry 4.0 med konfiguration i via internet och mobilappar. Tjänsten innebär att ge utbilda och supporta våra servicepartners runtom i landet och internationellt men vid behov även genomföra egna projekt. Projekten kan vara stora med många tekniker och du tar naturligt rollen som projektledare och säkerställer kvaliteten på arbetet.

Intresseanmälan till tjänsten bör vara oss tillhanda snarast via e-post careers@enersize.com. Har du ytterligare frågor, ring gärna vår försäljningsansvarige Daniel Winkler 0730-666899 eller VD Anders Sjögren 0730-763530.

Arbetsplats Göteborg
Hantverksvägen 15
436 33 Askim

Arbetsplats Lund
Lilla Fiskargatan 22
222 22 Lund

Om bolaget

Enersize är ett grönt, högteknologiskt bolag som bidrar till minskade utsläpp av CO2.

Tryckluft står för ett par procent av världens energiförbruking. Hälften av energin går förlorad i läckage och andra ineffektiviteter.

 Enersize Advanced Research AB är en del av finska Enerisize Oyj, som är världsledande inom mätning och analys av tryckluftsdata. Vi utvecklar system och metoder för reduktion av tryckluftsförbrukningen. Resultatet för våra kunder är väsentligt lägre CO2 utsläpp och en hållbarare produktion. De flesta av våra projekt genomförs med en återbetalning inom 3-6 månader. Då efterfrågan för våra tjänster ökar kraftigt i samband med industrins behov av att reducera energiförbrukningen behöver vi förstärka säljorganisationen.

 Vi har en unik affärsmodell där vi på säljsidan arbetar nära Momentum Industrial AB, Nordens ledande leverantör av industrikomponenter, och Caverion Sweden AB, med 80 sälj- och servicekontor i Sverige.

Enersizes Q+ är ett monitorerings- och analyssystem som kan ge våra kunder full kontroll av hela processen för effektivisering av tryckluftssystem. Allt ifrån hur tryckluften produceras till hur den används. Vårt LEAQS-system är världens mest använda system för läckagekontroll. Med avancerad ultraljudsteknik, och ett systematiserat tillvägagångssätt, hittar, dokumenterar och reparerar vi läckagen. Enersize Q+ gör att vi i realtid kan övervaka tryckluftssystemet och bekräfta besparingarna och via avancerade analyser ge förslag som ytterligare förbättrar tryckluftseffektiviteten.