150 150 Enersize

Innesäljare till Göteborgskontoret

Som innesäljare kommer du arbeta med att introducera våra unika tryckluftsseminarier, on-line utbildningar och våra unika system för mätning och analys av tryckluft. Våra kunder är i regel energi- och tryckluftsansvariga, energirådgivare, fastighetsansvariga, underhållschefer och teknik gymnasier. Utbildningarna är mycket uppskattade där vi erhåller mycket höga betyg avseende innehåll och genomförande. Du arbetar mot både befintliga och nya kunder. Kunskap om tryckluft är en fördel men inget krav,  det viktigaste är din förmåga att kunna överföra idéer och lösningar i en B2B miljö.  Vi erbjuder ett spännande arbete i starkt växande marknader för tryckluftsmätning och E-learning. Rätt person kan räkna med mycket bra villkor. Vi sitter i Gulins huset i Sisjön så du har tillgång till gym och lunchrestaurang i samma hus. Mycket goda kommunikationer och bra arbetstider.

Våra utbildningar introduceras nu även i andra länder och förutom svenska söker vi även personer med finska eller danska som modersmål. Även andra språk är aktuella.

Intresseanmälan till tjänsten bör vara oss tillhanda snarast via e-post careers@enersize.com. Har du ytterligare frågor, ring gärna vår försäljningsansvarige Daniel Winkler 0730-666899 eller VD Anders Sjögren 0730-763530.

 

Om Enersize

Enersize är ett grönt, högteknologiskt bolag som bidrar till minskade utsläpp av CO2.

Tryckluft står för ett par procent av världens energiförbruking. Hälften av energin går förlorad i läckage och andra ineffektiviteter.

Enersize Advanced Research AB är en del av finska Enerisize Oyj, som är världsledande inom mätning och analys av tryckluftsdata. Vi utvecklar system och metoder för reduktion av tryckluftsförbrukningen. Resultatet för våra kunder är väsentligt lägre CO2 utsläpp och en hållbarare produktion. De flesta av våra projekt genomförs med en återbetalning inom 3-6 månader. Då efterfrågan för våra tjänster ökar kraftigt i samband med industrins behov av att reducera energiförbrukningen behöver vi förstärka säljorganisationen.

Vi har en unik affärsmodell där vi på säljsidan arbetar nära Momentum Industrial AB, Nordens ledande leverantör av industrikomponenter, och Caverion Sweden AB, med 80 sälj- och servicekontor i Sverige.

Enersizes Q+ är ett monitorerings- och analyssystem som kan ge våra kunder full kontroll av hela processen för effektivisering av tryckluftssystem. Allt ifrån hur tryckluften produceras till hur den används. Vårt LEAQS-system är världens mest använda system för läckagekontroll. Med avancerad ultraljudsteknik, och ett systematiserat tillvägagångssätt, hittar, dokumenterar och reparerar vi läckagen. Enersize Q+ gör att vi i realtid kan övervaka tryckluftssystemet och bekräfta besparingarna och via avancerade analyser ge förslag som ytterligare förbättrar tryckluftseffektiviteten.